Välkommen till det andra avsnittet för säsongen av Påjobbetpodden. I detta avsnitt dyker vi ner i den första av fem dimensioner från Inner Development Goals (IDG) - Att vara/ Being. Efter en spännande introduktion av IDG:s generalsekreterare, Jan Artem Henriksson, i det första avsnittet, är det dags att utforska detta fundamentala begrepp vidare.
 
För att hjälpa oss på vår resa har vi den kompetenta gästen Lasse Lychnell, doktor i företagsekonomi från Handelshögskolan i Stockholm, som har specialiserat sig på mindfulness och dess roll i att fatta bättre beslut. 
 
Med Lasses expertis får vi ett insiktsfullt perspektiv på hur en djup förståelse för oss själva och andra utgör kärnan i framgångsrikt ledarskap. Genom att utforska kopplingen mellan mindfulness och effektivt beslutsfattande upptäcker vi hur medveten närvaro kan bidra till ökad effektivitet och välmående på arbetsplatsen.
 
Missa inte detta avsnitt och följ med på vår resa mot ett mer meningsfullt och hållbart arbetsliv!
 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Påjobbetpodden. Innehållet i podden är skapat av Påjobbetpodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.