Premiär på lördag. Röglepodden bjuder på senaste nytt från laget, intrycken från SHL:s upptaktsträff och en intervju med Sanny Lindström. Dessutom går vi på djupet med Rögles historiskt mest mobbade nummer.

Mitten av september betyder att hockeytemperaturen stiger kraftigt – SHL-premiären är nära. På lördag går Rögle in i säsongen med hemmamatch mot Brynäs och då har Röglepodden massor att avhandla.

Den här veckan är dessutom alla tre poddare samlade. Det betyder att Mattias Hjälm programleder och Daniel Rooth och Linus Ahlin ger sina samlade expertkunskaper. Våra hållpunkter:

* Var står Rögle efter de senaste CHL-matcherna och inför premiären?

* Hur är läget i laget? Linus Ahlin kommer med det allra senaste i sin träningsrapport?

* Hur var SHL:s upptaktsträff? Daniel Rooth var på plats i Stockholm och förmedlar vad folk tyckte och tänkte. Han samlade också in en intervju med experten Sanny Lindström, som motiverar varför han tror att Rögle kommer lyckas gå hela vägen till SM-guld.

* Vad tror vi själva om vilket lag som tar SM-guld? Tror vi som Sanny Lindström? Vilka lag tvingas spela jumbofinalen för att hålla sig kvar?

* I förra veckan introducerade Daniel Rooth ett nytt segment, nämligen historiska nummer. Då började han med nummer 1. Den här veckan kastar han sig över Rögles historiskt mest mobbade nummer.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör En podcast från Helsingborgs Dagblad. Innehållet i podden är skapat av En podcast från Helsingborgs Dagblad och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.