Supportersverige är mitt i en brinnande debatt om Polisen och deras framflyttade positioner för att få bort pyrotekniken från våra läktare. Vi dyker såklart in i den diskussionen och ger bland annat ett eget förslag på hur en möjlig väg framåt skulle kunna se ut.

Malin rapporterar från London och Arsenals sista match för säsongen och hur avtackningen av Aaron Ramsey känns. Det ger upphov till en diskussion kring vad som egentligen är ens lag och vad som utgör hjärtat i klubben. Jänets spaning skapar ett skrattanfall och en diskussion kring vad man egentligen får och inte får ta in på Bajens matcher. Vi snackar dessutom om fenomenet ITK (In the know) kopplat till läckor i fotbollen och sina lag, där Anna äntligen får säga sitt i saken. Måste man verkligen skylta med att vara en ITK-person och i så fall varför?

Klackspark är en fotbollspodcast som drivs av kvinnliga supportrar. Vi rapporterar kring Allsvenskan och diskuterar spaningar från läktaren. Redaktionen består av Malin Hägg, Jeanette Rådström och Anna Pierre. Vi nås på [email protected] eller på Twitter och Instagram under @klacksparkpod. Vinjett: @blisk.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Klackspark!. Innehållet i podden är skapat av Klackspark! och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.