Gäst: Linda Hedenljung, journalist på Östersundsposten

I en exklusiv intervju berättar Linda om granskningen av Daniel Kindberg och ÖFK och de brottsmisstankar om ekobrott som han och två andra är åtalade för. Vi får höra Lindas egna ord om hur allting började och om hur det är att vara grävande journalist och samtidigt bo och verka i en mindre stad. Vi får också höra om Lindas tankar inför rättegången, om Uppdrag gransknings reportage, om hur Östersundsborna och ÖFK-medlemmarna har mottagit granskningen och om ÖFK-spelarnas bojkott av Östersundsposten. Vi pratar också om journalistyrkets utveckling där grävande journalistik ställs mot tyckande journalistik och jakten på klick.

Vi pratar även om Hammarbys VIP-loger i klacken, Malin rantar loss om Ronaldos kommande Sverige-besök, vi kritiserar de nya visitationsinstruktionerna och så måste vi tydligen prata om ”lynchmobben”.

Klackspark är en fotbollspodcast som drivs av kvinnliga supportrar. Vi rapporterar kring Allsvenskan och diskuterar spaningar från läktaren. Redaktionen består av Malin Hägg, Jeanette Rådström och Anna Pierre. Vi nås på [email protected] eller på Twitter och Instagram under @klacksparkpod. Vinjett: @blisk.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Klackspark!. Innehållet i podden är skapat av Klackspark! och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.