Gäst: Nadine Rehn (@nadsrehn)

Den 23 september 2017 var Nadine på väg till derbyt mellan Djurgården och Hammarby med sina kompisar. Några minuter senare låg hon nedbrottad i gräset, fasthållen av 4 poliser. I Klackspark berättar hon om den mycket uppmärksammade händelsen som ledde till att hon senare åtalades för våldsamt upplopp, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. 

Redaktionen har också varit på teater som förändrat oss som människor, vi ägnar några minuter åt att prata om Emiliano Salas tragiska död, vi diskuterar #freehakeem, pratar om att ÖSK fullständigt ballat ur och så behöver vi tydligen prata om musöppnar-gate.

Klackspark är en fotbollspodcast som drivs av kvinnliga supportrar. Vi rapporterar kring Allsvenskan och diskuterar spaningar från läktaren. Redaktionen består av Malin Hägg, Jeanette Rådström och Anna Pierre. Vi nås på [email protected] eller på Twitter och Instagram under @klacksparkpod. Vinjett: @blisk.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Klackspark!. Innehållet i podden är skapat av Klackspark! och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.