Så löser du problem med gnälliga medarbetareAmi Hemviken skriver om hur arbetsglädje ska uppnås. Med bok i ämnet och föreläsningar på schemat frälser hon bänkrader av åskådare om hur arbetsglädje ska uppnås. Kommunikationspoddens programledare Max Landergård ställer frågan om hur det kommer sig att ingen vill jobba som lärare, polis eller chaufför i dag. Är det inte för att människor vill ha jobb som ditt och mitt idag, (programledare och föreläsare), som är orsaken till att samhället haltar? - Att synas och märkas har blivit status på något sätt, men samtidigt söker den yngre generationen efter meningsfullhet mer än tidigare generationer och frågan är om inte lärare och polis är mer meningsfullt än ditt och mitt jobb, säger Ami Hemviken. 

Ami pratar också om att kommunikation på jobbet är bättre för kroppen än löpbandet.- De som har fler positiva sociala möten per dag, man säger hej till kassörskan, busschauffören och så vidare, de lever längre. Om man då kunde få in vetskapen om att alla korta positiva möten chaufförer har ger mig något på riktigt så skulle jobbet kanske bli mer attraktivt, säger Ami Hemviken. Lyssna också på hur organisationer ska lösa problem med gnälliga medarbetare i veckans avsnitt i Kommunikationspodden. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör AB Storstad Medieproduktion. Innehållet i podden är skapat av AB Storstad Medieproduktion och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.