Om intervjutekniker i Kommunikationspodden; på moderatorsscenen, i manusskedet och i studion - med en av Sveriges mest hyllade och prisade programledare Titti Schultz.Titti Schultz har varit en av de som länge dominerat etern i kommersiell radio via Rix och senare NRJ. I och med att hon tog över P4 Extra efter Lotta Bromé bäddar det för att jobba sig in i buketten av folkkära svenskar. - I november var det dags för mig att bestämma mig om jag skulle fortsätta med P4 Extra eller inte och jag var faktiskt inte helt säker. Jag tänkte 'jag passar inte in', 'det skaver lite' jag försökte liksom passa in och det har aldrig varit min starka sida. Så började jag ta lite mer plats och började 'boinka'. Bland annat började jag sitta ner istället för att stå och det gjorde skillnad i mitt förhållande till mikrofonen, säger hon.

- Trots det finns det fortfarande människor som tycker att jag borde brinna i helvetet, fortsätter hon. Om detta och mer i veckans avsnitt i Kommunikationspodden där Titti Schultz välkomnas av Max Landergård i studion. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör AB Storstad Medieproduktion. Innehållet i podden är skapat av AB Storstad Medieproduktion och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.