“När jag kramade min pappa, fick jag ingen kram tillbaka”

Presskommunikationsveteranen är aktuell med en bok om sin egen pappa. Mark Vadasz leddes till jobbet som kommunikationschef vid SÄPO tack vare sin pappa, motståndsmannen som han nu skrivit en bok om. I Kommunikationspodden pratar han om en fadersgestalt som är fångad i en annan tid, men kommer med ett högaktuellt budskap.

 

Mark jobbar fortfarande kvar på SÄPO, men nu kan han inte längre prata om vad han gör.

Han har varit presschef på SJ, presschef på Vattenfall och du hörde honom senast i kommunikationspodden i rollen som Kommunikationschef vid SÄPO. I dag arbetar han vid SÄkerhetspolisen, om vad vet ingen utom han själv. Och han är här i dag för att han debtuderat som romanförfattare om en man som suttit i koncentrationsläger, i sovjetiskt fängelse som stridit mot nazister och ingick i ungerska revolutionen. En man som också var hans far. - Han kunde berätta saker som jag inte trodde var sanna, som kändes som Hollywood. Men efter år av research kan jag bekräfta att det han sa var sant, säger Mark Vadasz är veckans gäst i Kommunikationspodden hos Max Landergård.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör AB Storstad Medieproduktion. Innehållet i podden är skapat av AB Storstad Medieproduktion och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.