Med över 100 dagar passerade i den största globala krisen på mycket länge så går det att dra några tydliga slutsatser över hur arbetslivet, i grunden, har förändrats och kommer att behöva fortsätta vara förändrat. För ingen tror väl att allt kommer att bli som förut? Vi pratar om att att våga prata om de grundläggande  behoven för trivsel på jobbet baserat på om man är extrovert eller introvert vilket har blivit tydligare än någonsin efter allt hemarbete. Vidare pratar vi även om vikten av att våga agera, 5P modellen för att utveckla sin verksamhet samt att våga tro på och stå för sin kompetens för att inte bli som alla andra. Att inte göra som alla andra för då blir man som alla andra. 

Trevligt lyssnande! 

Podcasten drivs av sälj- och marknadsexperten Oliver Lopez samt ledarskap- och effektivitetsexperten Michael Alphov. Oliver driver till vardags Structsales AB och Michael driver Effektiva Metoder AB samt Institutet för Chefsutveckling AB.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Alphov & Lopez. Innehållet i podden är skapat av Alphov & Lopez och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.