I det hundranittioåttonde avsnittet av podden talar vi om ätstörningar, bipolär sjukdom och ADHD. Gäst är Fanny Roethlisberger. Det här är den andra delen av tre av intervjun med Fanny, och här får hon bland annat svara på två expertfrågor från psykiatrikerna Tove Mogren och Maria Larsson. Dessutom berättar hon om bulimin och hur hon till sist tog sig ur ätstörningarna.

Hon berättar även hur hon förhåller sig till ätstörningsproblematiken när hon skapar recept, och varför hon känner att hon har ett sundare förhållande till mat än gemene man. Vi får också höra om hur hon fick sin ADHD-diagnos, hur den påverkar henne, vad hon tycker om sina olika mediciner och varför hon inte ser ADHD som en superkraft.

Om du vill kommentera avsnittet finns Fanny på Instagram där hon heter roethlisbergerphoto, Christian finns på Twitter och heter c_dahlstrom. Trevlig lyssning!

Om du har självmordstankar finns information om var du kan söka hjälp på 1177, kortlänk här: http://sinnessjukt.se/1177

Hjälp till att hålla merparten av avsnitten gratis och få tillgång till exklusiva avsnitt på: http://patreon.com/sinnessjukt

Köp signerade böcker och Beckomberga-printar här: https://vadardepression.se

Köp Sinnessjukt-tishan här: http://sinnessjukt.se/butik

Boka föreläsning här: http://vadardepression.se/forelasning-psykisk-ohalsa/

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Christian Dahlström. Innehållet i podden är skapat av Christian Dahlström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.