I det hundraåttiosjätte avsnittet av podden pratar vi om elbehandling (ECT). Gäst är Lily som själv har genomgått elbehandling för två år sedan under en djup depression. I den andra delen av fyra berättar Lily hur behandlingen gick till rent praktiskt: Hur tog hon sig dit? Vad hände när hon kom dit?

Och hur kändes det efter behandlingen – vilka biverkningar och vilka positiva effekter kände hon omedelbart efter att hon vaknat? Vi pratar även om hur mycket information hon fick innan behandlingen och vilka biverkningar hon fick under tiden efter.

Efter intervjun med Lily kommer podden även gästas av en elbehandlingsexpert som berättar om forskningsläget. Om du har självmordstankar finns information om var du kan söka hjälp på 1177, kortlänk här: http://sinnessjukt.se/1177

Hjälp till att hålla merparten av avsnitten gratis och få tillgång till Beckomberga-dokumentären på: http://patreon.com/sinnessjukt

Köp signerade böcker och Beckomberga-printar här: https://vadardepression.se

Köp Sinnessjukt-tishan här: http://sinnessjukt.se/butik

Boka föreläsning här: http://vadardepression.se/forelasning-psykisk-ohalsa/

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Christian Dahlström. Innehållet i podden är skapat av Christian Dahlström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.