Du kan ha världens snyggaste hemsida, men om den inte får några besök spelar det ingen roll. Den kommer inte generera några kunder eller köp. Så vill man ju inte ha det, eller hur? 

** Missa inte Workshopen om Webbkartan: https://hillmanpodden.se/114

I det här avsnittet handlar det om att generera mer trafik till hemsidan med hjälp av strategi som utgår från Webbkartan. Det är ett ramverk som vi själva använder när vi jobbar med digital marknadsföring och konceptet hjälper dig bli mer strukturerad med din marknadsföring.

Som egenföretagare sitter man på många stolar och det är en utmaning att få tiden att räcka till. Stressen över att man "bör" vara synlig i alla möjliga kanaler gör inte saken bättre, men det behöver inte vara så.

Visst, du behöver nog vara synlig med ditt företag på flera plattformar för att nå din målgrupp där de är, men med en tydlig plan blir det lättare.

Med Webbkartan har du en visuell överblick och tydlig väg framåt. Vi hoppas du har stor nytta av det här i ditt företag också.

 

👉🏻 Följ oss på Youtube för fler tips för att jobba smart digitalt: https://hillmanpodden.se/youtube.

 

🙏🏻 Stort tack för att du lyssnar på Hillman Podden!

Det betyder mycket för oss. Du får gärna prenumerera så hörs vi snart i nästa avsnitt. HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓

 

✅ HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt

Onlinekurser för företagare och anställda som vill utveckla verksamheten online

Medlemskap för dig som vill ha tillgång till alla kurser och expertstöd

Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

 

 

 

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hillman Academy. Innehållet i podden är skapat av Hillman Academy och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.