Det finns otroligt många olika Wordpress teman att välja mellan. Både gratis- och betalteman och frågan är vad man ska välja?

I det här avsnittet pratar vi om skillnader, fördelar-/nackdelar med olika designteman och vad du ska se upp med, så att du inte väljer ett tema som potentiellt kan få din webbplats att sluta fungera på sikt.

Läs gärna artikeln som hör till avsnittet här: HillmanPodden.se/94

 

[BONUS] Se vårt webinar (60 min) där du får utbildning i Wordpress grunder och vilka inställningar du behöver från början, innan du lägger in texter, bilder och annat innehåll.

Du ser också hur man kan förvandla en basinstallation av Wordpress, med bloggutseende, till en professionell designad webbplats på bara några minuter. Hemligheten ligger i mobilanpassade designmallar som tagits fram av webbdesigners.

Du ser också hur du kan ändra layouten själv med ett smidigt "dra-och-släpp-verktyg" utan att behöva koda eller vara webbutvecklare. Läs mer och boka din plats här: HillmanAcademy.se/wordpress 

 

🔥 Följ oss på Youtube för fler tips för att jobba smart digitalt: https://hillmanpodden.se/youtube.

 

🙏🏻 Stort tack för att du lyssnar på Hillman Podden!

Det betyder mycket för oss. Du får gärna prenumerera så hörs vi snart i nästa avsnitt. HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓

 

✅ HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt

Onlinekurser för företagare och anställda som vill utveckla verksamheten online

Medlemskap för dig som vill ha tillgång till alla kurser och expertstöd

Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hillman Academy. Innehållet i podden är skapat av Hillman Academy och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.