Du hör bl a om hur vi använder Live Streaming för att skapa innehåll för flera plattformar samtidigt. Det handlar inte om teknik den här gången utan strategier....

Hur du kan få ut mer av dina live sändningar genom att planera i förväg, så att du kan använda dem som t ex podcastavsnitt, videor på Youtube, LinkedIn, Instagram och till och med som kursmaterial. 

Häng med oss Live på Youtube så får du se hur det kan gå till. Gå till HillmanPodden.se/Youtube och prenumerera så får du en avisering när vi startar nästa  live stream.

I skrivande stund håller vi en serie Live Coaching med medlemmar öppet på Youtube. Ett exempel på hur man kan köra Live och sedan återanvända inspelningen i efterhand som premiuminnehåll.

 

👉🏻 Följ oss på Youtube för fler tips för att jobba smart digitalt: https://hillmanpodden.se/youtube.

 

🙏🏻 Stort tack för att du lyssnar på Hillman Podden!

Det betyder mycket för oss. Du får gärna prenumerera så hörs vi snart i nästa avsnitt. HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓

 

✅ HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt

Onlinekurser för företagare och anställda som vill utveckla verksamheten online

Medlemskap för dig som vill ha tillgång till alla kurser och expertstöd

Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hillman Academy. Innehållet i podden är skapat av Hillman Academy och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.