Med dagens teknik och sociala media plattformar är det superenkelt att komma igång med Live streaming. Du kan starta en live stream direkt via mobilapparna för Facebook och Instagram. Har du dessutom fler än 1000 prenumeranter på Youtube kan du även sända live via mobilen direkt till Youtube.

Artikel 👉  Utrustning för livestreaming 

Men det finns så mycket mer man kan göra med livesändningar när du sänder via din dator istället. Du kan använda flera kameror, rörlig grafik, vinjetter, jinglar, visa din logotype och mycket mer. Vill du skapa mer professionella livestreams är det fullt möjligt.... utan att det behöver kosta skjortan heller.

I den här podden delar vi massor med tips och erfarenheter kring livestreaming som kommer hjälpa dig göra bättre livestreams. 

🔥 Relaterade länkar:

Utrustning för Livestreaming

Onlinekurs: Ecamm Live för livesändning från Mac-datorer

👉🏻 Följ oss på Youtube för fler tips för att jobba smart digitalt: https://hillmanpodden.se/youtube.

 

🙏🏻 Stort tack för att du lyssnar på Hillman Podden!

Det betyder mycket för oss. Du får gärna prenumerera så hörs vi snart i nästa avsnitt. HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓

 

✅ HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt

Onlinekurser för företagare och anställda som vill utveckla verksamheten online

Medlemskap för dig som vill ha tillgång till alla kurser och expertstöd

Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hillman Academy. Innehållet i podden är skapat av Hillman Academy och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.