Don is back direct from LA with new music and world premieres from Camp Kubrick, KEYTON, Retrovision, Niiko Skies X Child Nation, Dirty Sound Boys, Pinkloud, Anamē and many more.

1. Camp Kubrick - Need To Get Out2. KEYTON - What It Feels Like3. Smalltown DJs  - Concorde Groove4. Redondo & Rockefeller - Rules Of Love 5. Alexander Som, ELTE - After Love6. $$$ Wyles - Why7. RetroVision - 90's8. Calvin Harris - Feel So Close (JLV Remix)9. AC Slater & Shift K3Y - Can U Handle It10. 71 Digits X Robin S - Love For Love (Klubbheads Remix)11. Alex Adair - Talk To Me Ft. Jonas LR12. Niiko Skies X Child Nation - Come Closer13. Dom Dolla & Nelly Furtado - Eat Your Man14. Odd Mob - XTC15. Dirty Sound Boys - Magic16. Mae Stephens - If We Ever Broke Up (Mark DVB Remix)17. Pinkloud - Disco Tribe18. Chris Lake - In The Yuma Ft. Aatig (Four Tet Remix)19. Anamē - Anywhere (Road Trippin’)

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Don Diablo. Innehållet i podden är skapat av Don Diablo och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.