Hotellkungen Petter Stordalen har byggt ett hotellimperium och hyllas som hållbarhetsstjärna. Nu bygger han sitt första hotell som genererar noll utsläpp.

I Breakits podcast berättar en taggad, på-topp-Stordalen om sitt största misslyckande, sitt hajpade Almedalsmingel, sina framtidsplaner och han vill att vi ska hylla alla entreprenörer - även om de går i konkurs. 

Vi har bandat våra vassa Heta Stolen-intervjuer från Almedals-veckan. I Breakits trädgård grillade vi några av Nordens mest spännande entreprenörer och dom här intervjuerna kommer vi alltså släppa en efter en under sommaren. Först ut är alltså stjärnentreprenören och hotellkungen Petter Stordalen.

Han tog plats i Heta Stolen framför en jättepublik som tog skydd mot regnet som smattrar mot tältduken. Och Breakits affärsutvecklingschef Camilla Björkman gav honom en introduktion som han sent ska glömma.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Breakit. Innehållet i podden är skapat av Breakit och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.