Hockeystudion är tillbaka med ett nytt laddat program, för det saknas sannerligen inte ämnen att diskutera. Peter Hollands minst sagt omilda behandling av Fredrik Styrman i torsdagens match är givetvis uppe för diskussion.

Var ligger ansvaret och hur ska det bedömas? Abris och Dick har olika uppfattningar här.

Leksand har gått fram som en slåttermaskin de senaste veckorna och får välförtjänta hyllningar, även från Dick Axelsson. I motsatt riktning har Djurgården och Brynäs vandrat och kanske är det någon av de här klubbarna som kommer att agera först när det gäller att sparka tränaren.

Och vad händer hos tippade topplaget Färjestad som såg ut att vara på rätt väg men som nu svarat för mindre bra insatser under den gångna veckan?

Hockeyallsvenskan har nått sju omgångar, går det att se några tendenser än och vilket lag kommer vara starkast till slut?

Som vanligt turas Dick Axelsson och Mattias Karlsson om att ställa frågor till varandra, den här gången är det Dicks tur att svara på Kolans fråga om vem som är den bästa han spelat med och mot.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Aftonbladet Sportbladet. Innehållet i podden är skapat av Aftonbladet Sportbladet och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.