Clara Löfvenhamn beskriver sig som nörd, hästtjej och djurälskare men närmast i presentationen ligger hennes roll som ledarskapsutvecklare och för närvarande tillförordnad ordförande i Influencers of Sweden.

Innan hon började utveckla morgondagens ledare var hon en klassisk overachiever som har pluggat och jobbat samtidigt i stort sett de senaste 10 åren. Men det ledde också till en utmattning som tvingade henne att arbeta smartare - något hon tog ett stort steg mot när hon startade sin blogg.

Clara brinner för ledarskap och som utbildad journalist såg hon att det fanns en öppning för en plattform kring ämnet där hennes passion låg - och hon gick all in. Efter att ha slukat all information hon kunde kring bloggar och sociala medier - och lyckats få starta eget bidrag för sin företagsidé - lanserade hon Bossbloggen i april 2016.

Support till showen http://supporter.acast.com/weareinfluencers.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Linda Hörnfeldt. Innehållet i podden är skapat av Linda Hörnfeldt och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.