Vi växer och blir fler och fler lyssnare hela tiden!

Vi har passerat den magiska milstolpen av 200 000 nedladdningar (!) och är med er lyssnares hjälp på rask takt mot nya rekord. Och vi älskar när ni hör av er till oss, så vad kan vara bättre start på programmet än att fördjupa oss i en lyssnarfråga direkt?

Därefter ger vi oss ut på kryssning, besöker fjällen, äter dessert på Nobelfesten och dividerar om airbags för motorcyklister för att sedan kröna det hela med en rapport om det senaste när det gäller både e-handel och logistiktrender.

Så vad väntar du på?

Vi vill så klart höra vad du har att säga om allt detta! Så bege dig nu till närmsta poddkanal och lyssna på Logistikpodden Magasin #27!

________

Avsnittet presenteras i samarbete med SiB Solutions AB som är ett logtech-bolag som möjliggör felfri logistik genom intelligenta videoanalystjänster och AI. Förhindra och förebygg proaktivt framtida fel, samtidigt som ni skyddas mot felaktiga reklamationer. Besparingarna kommer redan dag 1.

________

Foto: Cheyenne Olander

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Per Olof Arnäs och Nina Modig. Innehållet i podden är skapat av Per Olof Arnäs och Nina Modig och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.