Hur enkelt ska det vara att handla egentligen? Nina reflekterar över trenden att ta bort friktion från till exempel e-handel. Är vi på väg åt fel håll? 

Vi firar också att vi passerat 200 000 nedladdningar (yes, du läste rätt!) och att vi har fått sex vinnare i vår bokutlottning. 

Länkar på saker vi pratar om:

Foto: Cheyenne Olander

____________

Avsnittet presenteras i samarbete med CLOSER en neutral samverkansplattform för ökad transporteffektivitet. CLOSER driver tillsammans med Trafikverket den nationella FOI-plattformen för geofencing, som finansieras av Trafikverket, som verkar för att driva på utvecklingen av geofencing i transportsystemet. Är ni intresserad av att veta mer eller som organisation engagera er i arbetet/kommande projekt, kontakta gärna Josephine för mer information. Mer information om projektet Smarta urbana trafikzoner som vi berättar om i avsnittet finns här.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Per Olof Arnäs och Nina Modig. Innehållet i podden är skapat av Per Olof Arnäs och Nina Modig och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.