Medverkande denna gång är: Fredrik, Lotta och Danny.

Vi är tillbaka efter sommaruppehållet och här i första avsnittet så pratas det på gott om både det ena och det andra. Vi går igenom lite vad som setts och vad som spelats på under sommaren, Lotta har sett på Sagan om Ringen filmerna, samt påbörjat att spela på Ratchet & Clank: Rifts Apart. Danny och Fredrik har testat på både Diablo 2: Resurrected och Back 4 Blood som har varit i öppen Beta. Fredrik ger oss sina första allra intryck av Death's Door och Danny går igenom The Ascent som han recenserade precis innan sommaruppehållet. De nyheter som vi tar upp i avsnittet är t.ex. där vi väldigt kort talar om de skandaler som Activision Blizzard är inblandade i, Sony köper upp Crunchyroll för 1 miljard dollar. Embracer Group köper in åtta nya studios, där en av dem är 3D Realms. Eftersom Lotta är med blir det såklart snackis om de nya grafikkorten från Intel, Lotta och Fredrik går igenom vad det här kan betyda för AMD och Nvidia och vad vi som konsumenter har att se fram emot.

Ett härligt och glatt första avsnitt för uppstarten efter sommarledigheten.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Nördliv. Innehållet i podden är skapat av Nördliv och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.