3 min video från inspelningen här! Boken heter "Naturens hemlighet" och gäst är författaren och terapeuten Eva Sanner.

För stadsbor kan skogen nästan kännas som något lite okänt, något som är långt borta. Och en känsla av "vi och dom", skogen är där och vi är här, kan göra att vi har en ganska svag relation med naturen. Men det finns otroligt mycket som natur, växter och skog kan skapa både vad gäller välmående och känsla av tillhörighet. I programmet pratar vi bl.a. om vad naturen kan göra med oss. Vi pratar om relationen mellan människor och natur. Och vi pratar om varför odling och trädgård är så givande för människor. Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Du kan stötta arbetet med podden genom att antingen skänka en engångssumma via swish (till nr 0737719037) eller genom att bli månadsgivare (tillika plusmedlem) för 19kr/mån (15kr+moms). Som plusmedlem får du även lyssna reklamfritt. Länk till plusmedlemskap hittar du här: https://plus.acast.com/s/larafranlarda.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fredrik Hillerborg. Innehållet i podden är skapat av Fredrik Hillerborg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.