Boken heter "Marknadsföring" och gäst är Anders Parment, författare och forskare på Stockholms Universitet.

Det här är en grundbok i marknadsföring som är fylld med klassiska teorier och begrepp. Men även om marknadsföring är ett väl etablerat kunskapsområde, är det också ett område som är under ständig utveckling och förändring. I programmet lyfter vi de nya fenomen som färgat marknadsföringen allra mest de senaste åren. Några av dessa är hållbarhet, polarisering, digitalisering och mer kräsna konsumenter. I programmet pratar vi bl.a. om vilka som är de starkaste trenderna inom marknadsföringen just nu. Vi pratar om vad som egentligen ingår i begreppet marknadsföring. Och vi pratar om på vilket sätt teoretiska modeller egentligen är användbara i det praktiska arbetslivet. Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Du kan stötta arbetet med podden genom att antingen skänka en engångssumma via swish (till nr 0737719037) eller genom att bli månadsgivare (tillika plusmedlem) för 19kr/mån (15kr+moms). Som plusmedlem får du även lyssna reklamfritt. Länk till plusmedlemskap hittar du här: https://plus.acast.com/s/larafranlarda.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fredrik Hillerborg. Innehållet i podden är skapat av Fredrik Hillerborg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.