Välkommen till Rock Dudes #86, som gästas av den framgångsrika maskören Göran Lundström.

Göran har jobbat som maskör sedan 1990. Han har jobbat både på teater och film här i Sverige, men även på många av de stora produktionerna i både USA och England.Några exempel på filmer han medverkat i är Star Wars, Harry Potter och nu senast med den Oscars-nominerade filmen Border. Förutom film har han bland annat jobbat med HBO-serien True Detective.

Under sina närmare 30 år, har Göran lärt sig yrket som maskör från grunden enligt DIY-andan, och utöver film och teater, så har han gjort specialuppdrag inom skulptur till bland annat Madame Tussauds.Han är en otroligt inspirerande person som har otroligt mycket intressant att berätta, så är du filmnörd och älskar att lära dig hur saker fungerar backstage inom den världen så är detta avsnitt ett perfekt avsnitt att lyssna på.

Det här och mycket, mycket mer kan du lyssna på i Rock Dudes #86 som släpps tisdagen den 27 maj.

Du kan lyssna på Rock Dudes via:iTunes: http://bit.ly/rockdudesitunesSpotify Playlist: http://bit.ly/rockdudesspotifySpotify Artist: http://bit.ly/rockdudesspotifyartistHemsidan: http://bit.ly/rockdudes

Stöd podcasten Rock Dudes genom att köpa vårt exklusiva merch:Webshop: http://bit.ly/rockdudeswebshop

Support till showen http://supporter.acast.com/rockdudes.

Become a member at https://plus.acast.com/s/rockdudes.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jonas Lööw / Rock Dudes. Innehållet i podden är skapat av Jonas Lööw / Rock Dudes och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.