Välkommen till Rock Dudes #83, som gästas av den Ted Lundström från AMON AMARTH.

Amon Amarth är ett melodiskt dödsmetal-band från södra förorterna i Stockholm. De har ett starkt tema för både sin musik och visualitet på deras konserter.Vi pratar så klart om Viknga Metal-tema. Ted kommer berätta storyn om från bandet startade fram till idag. Om hur det varit att få ett långt mycket större erkännande utomlands än i hemlandet Sverige.Det här blev ett otroligt kul och intressant samtal, där vi så klart även pratade om fadäsen som hände i SVT VM-studio, där Marie Pietilä Holmner intervjuade Domonik Paris, nyligen VM-guldmedaljör i Super-G, som har ett stort intresse i metal och i synnerhet av Amon Amarth.Men det märktes att Marie inte hade så stor kännedom om dem och dessutom inte riktigt uppfattar bandnamnet så blev det en pinsam situation. Och detta berättar så klart Ted mer om.Som ni märker så fanns det riktigt mycket att prata om, och det blev verkligen ett riktigt intressant samtal om allt vad hänt bandet under de senaste 25 åren.

Det här och mycket, mycket mer kan du lyssna på i Rock Dudes #83 som släpps tisdagen den 30 april, 2019.

Du kan lyssna på Rock Dudes via:iTunes: http://bit.ly/rockdudesitunesSpotify Playlist: http://bit.ly/rockdudesspotifySpotify Artist: http://bit.ly/rockdudesspotifyartistHemsidan: http://bit.ly/rockdudes

Stöd podcasten Rock Dudes genom att köpa vårt exklusiva merch:Webshop: http://bit.ly/rockdudeswebshop

 

Support till showen http://supporter.acast.com/rockdudes.

Become a member at https://plus.acast.com/s/rockdudes.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jonas Lööw / Rock Dudes. Innehållet i podden är skapat av Jonas Lööw / Rock Dudes och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.