Välkommen till Rock Dudes #81, som gästas av den hiphop-kungen från Jokkmokk, KITOK.

KITOK aka Magnus Ekelund har skapat musik i princip hela sitt liv. Det började med ett otal olika band och då främst inom Indierock-scenen. För drygt fem år sen gav han sig in i en hel annan genre, HIPHOP.När han släppte sitt debutalbum Paradise Jokkmokk så slog han igenom med dunder och brak. Efter ett par succéår ute på vägarna tog en han längre paus.Nu har han hittat tillbaka och nu skrivit ett nytt album, startat en egen podcast och ska nu ut på vägarna igen.Förutom en massa snack om musik så kom vi in på en rad andra riktigt intressanta samtalsämnen.Bland annat om hur vartenda medie i hela Sverige ville skriva om honom efter han missat en spelning inför Kungen.Det är helt enkelt ett avsnitt du inte vill missa.Missa inte att kolla in hans nya album "Inland Empire" som släpps nu i maj 2019. Du kommer få ett par smakprover under avsnittet om inte annat.

Det här och mycket, mycket mer kan du lyssna på i Rock Dudes #81 som släpps tisdagen den 2 april 2019.

Du kan lyssna på Rock Dudes via:Podbean: http://bit.ly/rdpoddeniTunes: http://bit.ly/rockdudesitunesRSS All Platforms: http://bit.ly/rockdudesrssSpotify Podcast: http://bit.ly/rdspotifypod

Stöd podcasten Rock Dudes genom att köpa vårt exklusiva merch:Webshop: http://bit.ly/rockdudeswebshop

Support till showen http://supporter.acast.com/rockdudes.

Become a member at https://plus.acast.com/s/rockdudes.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jonas Lööw / Rock Dudes. Innehållet i podden är skapat av Jonas Lööw / Rock Dudes och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.