Det är val! Och inte vilket val som helst - det är val till Aten och Jerusalems parlament! Heta valfrågor som skråväsendet, om det finns ett gemensamt goda som staten ska ansvara för och NATO dryftas!

Tre kombatanter, kristna och partilösa, drabbar samman för att fördjupa vårt politiska tänkande och ge oss tankebanor bortom riksdagens alternativ. Det blir en episk valdebatt! Med oss är Johanna Hadin som representerar Anarkisterna. Hon är socionom, kommunitetare och redo för utomparlamentarisk rumble. Hon drabbar samman med Olof Stenlund Tamber som representerar De Frisinnade. Han är statsvetatare, EFK/S:are och backar inte från att angripa liberalismens fashionabla belackare. Till sist har vi med John Kvarnero. Han är pastorn, advokaten och Föreningen Valv:aren som representerar De Postliberala. Det är dags att gå bortom liberalismen mot något mer meningsfullt säger han och sparkar damm i ögonen på etablissemanget. 

Vill du rösta? Gör det på menti.com och ange koden 5807 8681. Koden som sägs i avsnittet är fel!

----

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Skriv till oss på [email protected]

Prenumerera, dela, kommentera, recensera!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Anton Johnsson & Victor Alphonce & Annika Wilzén. Innehållet i podden är skapat av Anton Johnsson & Victor Alphonce & Annika Wilzén och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.