Veckans avsnitt börjar med en uppdatering om Donald Trumps senaste kontrovers som kanske slutligen blir den som gör att han åker fast.

Sen pratar vi om den pinsamma svenska valrörelsen. Majoriteten av partierna kastar ideologi, löften och anständighet för att istället tävla om vem som kan komma med det mest sensationslystna förslaget som alla på olika sätt drabbar fattiga och invandrare. På vägen hjälper dom till att normalisera SD, som i sin tur svarar med att sakta lansera de ännu mer extrema delarna av sin politik. Tror ni att det slutar med ”frivillig återvandring” är ni naiva.

Från att vi spelade in tills nu när avsnittet släpps har SD lanserat ett nytt förslag: barn så unga som nio år ska kunna få ”förminskande ungdomstjänst”. Det är en shitstorm, hörna. Kanske inte kul, men nödvändig lyssning! 

Stötta oss på Patreon för regelbundna bonusavsnitt + mer!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jonathan Rollins & Amat Levin. Innehållet i podden är skapat av Jonathan Rollins & Amat Levin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.