[I betalt samarbete med Zooplus.se]

Stora känslor kan se olika ut för olika hundar och det kan handla om allt från reaktioner riktat mot människor eller hundar hela vägen till att hundarna stänger av och gömmer sig bakom sin människa när de blir stressade, och allt däremellan. Hundar med stora känslor är inte socialt accepterade och många kan vittna om hur de kommer hem helt utmattade från promenader mycket mer stressad än när de lämnade hemmet.

I det här samtalet lyssnar vi till instruktören Josefin "Djurpedagogen" Linderström som växt upp med hundar och som tränar belöningsbaserat. Josefin pratar om hur vi tömmer stresshinken, vad är det vi tränar på?, känslokartan och hur vi ska oberservera mer och spekulera mindre.Vad är reaktivitet hos hund? Hur tömmer man sin hunds stress? 

Utan dig, ingen podd!Podden är inte låst bakom en betalvägg eftersom att jag vägrar gömma kunskap bakom betalväggar. För att alla, oavsett ekonomisk situation, ska få tillgång till VBV:s evidensbaserade samtal med fokus på relationen med Sveriges ledande hundexperter så utgår jag ifrån "pay what you want"-filosofin.

Ditt bidrag beskattar jag och gör att jag på heltid kan folkbilda hundsverige. 

SWISH 123 267 77 63

Eller bli månadsgivare på Patreon.com/HundpoddenVBV 

Hjälp fler att hitta podden genom att betygssätta och recensera VBV i din poddapp! 📷 Instagram - @HundpoddenVBV 📷 Instagram - @Gurgin ⌨️ Facebook - Hundpodden Vår Bästa Vän

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Gurgîn Bakircioglu. Innehållet i podden är skapat av Gurgîn Bakircioglu och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.