Bonusavsnitt 2 av 4

Många har svårt att lämna hunden ensam hemma och är en vanlig orsak till destruktiva beteende hos hund.  Jag bjuder upp etologen Ingrid Tapper till min scen så att hon kan svara på mina, lyssnarnas och publikens frågor om separationsångest.

Några frågor som Ingrid Tapper svarar på: ⚫ Löper hundar som är mindre fästa vid sina ägare mindre risk att utveckla separationsrelaterade problem? ⚫ Är hunddagis bättre än att de lämnas ensamma hemma? ⚫ Finns det beteenden som hunden kan uppvisa som kan vara en indikation på att hunden är mottaglig till att utveckla eller kanske till och med lider av separationsångest?

Vill du ha fler avsnitt? Ditt bidrag beskattar jag, jag räknar inte ditt bidrag som en gåva eftersom mitt arbete för att sprida kunskap och information om hund är något jag betraktar som en motprestation. Alla bidrag – stora som små – tas tacksamt emot på Swish:

📲123 267 77 63

Eller bli månadsgivare på Patreon! www.patreon.com/HundpoddenVBV

Om du vill stötta på ett annat sätt så uppskattar jag om du skulle kunna betygssätta och recensera VBV i din poddapp!

📷 Instagram - @HundpoddenVBV 📷 Instagram - @Gurgin ⌨️ Facebook - Hundpodden Vår Bästa Vän

Podden görs av produktionsbolaget Vår Bästa Vän AB och programledare är Gurgîn Bakircioglu. www.gurgin.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Gurgîn Bakircioglu. Innehållet i podden är skapat av Gurgîn Bakircioglu och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.