Jag är så oerhört glad för den fina responsen för säsong 8 och släpper därför ett avsnitt med de bästa bitarna i samband med att jag ropar på hjälp. 

Samtidigt som lyssningarna, interaktionerna och följarna blir fler så blir bidragen färre.  För att jag ska kunna göra fler avsnitt och ha råd att planera säsong 9 så behöver jag din hjälp att finansiera podden. 

Den senaste säsongens sammanlagda 27 avsnitt inkomna Swish-bidrag har endast kunna finansiera säsong 8 men det räcker inte för att planera fram.

Till dig som lyssnar regelbundet men som ännu inte stöttat med ett bidrag: Tack för att du lyssnar och tar del av programmet! Hundpodden Vår Bästa Vän kommer alltid att vara gratis för alla, och donationer kommer alltid att vara frivilliga. VBV finansieras till ca 80% av lyssnare som skänker en liten slant för varje avsnitt som de gillar, vissa avsnitt genererar mer än andra och detta i kombination med det jag läser i kommentarsfälten gör att jag vet exakt vad du som lyssnar gillar och ogillar med mitt arbete. 

För att kunna börja planera säsong 9 så behöver jag din hjälp!

SWISH 📲123 267 77 63

Eller bli patreon

https://www.patreon.com/HundpoddenVBV

📷 Instagram - @HundpoddenVBV 📷 Instagram - @Gurgin ⌨️ Facebook - Hundpodden Vår Bästa Vän

Podden görs av produktionsbolaget Vår Bästa Vän AB och programledare är Gurgîn Bakircioglu. www.gurgin.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Gurgîn Bakircioglu. Innehållet i podden är skapat av Gurgîn Bakircioglu och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.