Häng med på äventyr till Dublin där vi besöker Teeling Whiskey för att, förutom att ta reda på hur det går till att göra whiskey, välja ut vårt eget fat som kommer till Sverige i höst!! Vi börjar med ett snack med Master Blendern Alex för att höra hur alla olika smaker kan fås fram för att sedan dra ut på den irländska landsbygden och klättra runt som småbarn i leksaksbutiken och borra bland 17000(!!) fat! Allt för att hitta vår egen Rockhyllan whiskey! Därefter drar vi tillbaka till Dublin med de slutgiltiga kanditaterna och gör det stora valet! Det blir rapporter både direkt från hotellet och destilleriet där du även får höra Darran från Teeling berätta om vad det är vi egentligen har valt ut!

För att fira det hela drar vi även ut på krogrunda i Dublin och hamnar på ett...silent disco! Missa inte resedagboken, lyssna där du hittar poddar nu!

Tack till våra kompisar på tidningen Allt om whiskey, TOMP och Teeling. Läs mer om resan i senaste numret Allt om whiskey #3 2019, i butik nu!

//Hafslund, McKenzie och Pastor André

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör I LIKE RADIO. Innehållet i podden är skapat av I LIKE RADIO och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.