Avsnitt 235 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Ken Fagerberg. Den tidigare supertalangen är inne på sin tredje säsong på Färöarna och berättar om tillvaron i en av Europas svagaste ligor, om varför han valde att gå dit, om kvaliteten på plan och om att se en väg framåt som ungdomstränare.

Dessutom talar Fagerberg om genombrottet i favoritklubben Örgryte, om den underliga mångmiljonaffären när han flyttade till Midtjylland, om ensamheten som tonårsproffs, om varför kärleken till Örgryte försvunnit, om livet som nomad med ideliga klubbyten.

Givetvis ger Fagerberg sin syn varför karriären aldrig lyfte, om det destruktiva livet med alkohol och droger utanför plan, om att träna bakfull och vara rädd för dopingprover, om förvåningen över hur få som reagerat i hans klubbar, om ensamheten i ett omklädningsrum och om en bortkastad talang.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.