Avsnitt 234 av Sverige nyfiknaste fotbollspodd gästas av Victoria Sandell Svensson. Den tidigare skyttedrottningen talar om förväntningarna inför VM i Frankrike, om oron för bristen på svenska målskyttar, om konkurrensen som ökat i toppfotbollen, om att ta segrar mot mindre nationer för givet och trycket på Blågult att lyckas.

Dessutom berättar Sandell Svensson om nya karriären som tränare, om fotbollen hon vill att Tyresö FF ska spela, om drömmen att verka på högsta nivå, om utbildningen med gamla elitspelare och om när Uefa inte bara ska ställa krav om ett visst kön i tränarstaberna för damlag utan även för herrlag.

Sandell Svensson talar även om den framgångsrika karriären som spelare, om att förlusten i VM-finalen 2003 fortfarande svider, om den ständiga kampen för bättre förutsättningar och om när hon träffade serie A-klubben Perugia som ville värva henne och Hanna Ljungberg och varför hon nobbade anbudet.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.