Avsnitt 232 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas Aslak Fonn Witry. Den norske ytterbacken talar om vad som fick honom att välja Djurgården framför Rosenborg, om varför allsvenskan är ett bra steg på vägen ut i Europa för norska spelare, om varför hatet och hettan på läktarna i Sverige lockar, om varför spelet är mer utvecklande och om den svenska expertskatten hjälper till.

Dessutom berättar Witry om hur han balanserar lärarstudier med elitspel, om hur han vill bli en bättre poängspelare, om när Rosenborg skickade ner honom i Ranheim och han var nära att lägga av och om inställningen som tagit honom långt.

Aslak Fonn Witry talar även om målet att spela för Norge, om hur Lars Lagerbäck lyft landslaget, om att han kan spela för USA och att han inte ger upp drömmen att spela för favoritlaget Manchester United.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.