Avsnitt 229 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Tom Pettersson. Östersunds lagkapten talar om utvecklingen efter flytten till ÖFK, om att få en tränare som tror på en, om oron när stjärnorna och Graham Potter försvann, om likheter och skillnader på spelet när Ian Burchnall tagit över och om hur klubben fortsatt jagar SM-guld.

Givetvis ger Pettersson sin syn på anklagelserna mot Daniel Kindberg, om hur han gått från att läsa allt om ärendet till att inte läsa något, om längtan efter att rättsprocessen ska vara över, om att ett eventuellt fusk från Kindberg hade svärtat ner vad spelare och ledare åstadkommit och om den djupa konflikten med Östersunds-Posten.

Tom Pettersson talar även om de tunga åren i Blåvitt, om hur hans åsikt om gamla metoder på Kamratgården väckte ont blod, om det tuffa året i Belgien, om den viktiga utvecklingen i Åtvidabergs FF och om att han drömmer om ett nytt utlandsäventyr och därför inte förlängt ÖFK-kontraktet.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.