Avsnitt 224 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Mattias Moström. Den förre AIK:aren är stor i Norge efter tre ligatitlar och två cupguld med Molde och tar nu sats för sin 13:e säsong i klubben och talar om Ole Gunnar Solskjaers storhet som tränare, om övertygelsen att OGS skulle lyckas i Manchester United, om snacket att jobba med OGS efter spelarkarriären, om den lilla klubbens förvandling med miljardärernas hjälp och om att han rankar den norska ligan över allsvenskan.

Dessutom berättar Moström om genombrottet i AIK, om turbulensen när klubben åkte ur allsvenskan, om när han blev ombedd att lämna AIK, om varför miljön i Molde passade honom som spelare och om varför det aldrig blivit en återkomst trots en del samtal med AIK.

Mattias Moström ger sin syn på varför han bröt med Kalmar FF trots en överenskommelse sommaren 2011, om hur han tog Henrik Rydströms kritik mot hans tilltänkta lön i KFF, om varför det aldrig blev landslagsspel och om alla historier han hörde om Uwe Rösler inför att han skulle träna Molde och överraskningen när den nuvarande MFF-tränaren både var trevlig och bra.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.