Avsnitt 220 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Sead Haksabanovic. Mittfältaren talar om valet att flytta hem till allsvenskan, om varför IFK Norrköping var bästa alternativet, om varför han ville vara utlånad länge, om att lugnet kring klubben passar honom, om att det blev fel när han talade om att AIK betalade för dåligt, om var på planen han ska passa in och om relationen till Jens Gustafsson var avgörande.

Dessutom berättar Haksabanovic om hur det var att vara eftertraktad av klubbar över hela Europa, om när han nobbade Brügge, om varför West Ham var rätt, om den nära relationen med Marko Arnautovic, om West Ham-stjärnorna som försökte få honom att dricka sprit och om den katastrofala utlåningen till Malaga där han inte blev spelklar på flera månader och tränaren inte visste vem han var.

Naturligtvis talar Haksabanovic om uppoffringar han gjort för att nå långt, om varför Halmstad är en bra plantskola, om hur det var att välja landslag, om varför det blev Montenegro och hur det svenska förbundet borde agera för att inte tappa fler spelare som kan välja landslag.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.