Avsnitt 212 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Caroline Seger. Landslagets lagkapten talar om vad som krävs av Sverige i VM, om att det tidigare spelet inte räckt långt, om att Peter Gerhardsson jobbar med detaljer som aldrig tidigare i landslaget, om betydelsen av att man fått in en riktig mental tränare och om tankarna på att spela vidare i Blågult.

Caroline Seger berättar även om efterspelet till Nilla Fischers tal, om chocken när hon fick reda på att herrarna gått ner i ersättning, om den dåliga relationen med herrlandslaget, om varför damlandslaget spelade ett år utan avtal, om varför man inte strejkade i EM 2017 som en del ville och om ilskan och telefonsamtalet till Håkan Sjöstrand när han gick ut i en intervju och påstod att damlandslaget fått mer än man begärt.

Dessutom ger Seger sin syn på den tunga tiden i Lyon som fick henne att vända hem, om Rosengårds tunga säsong, om hur svenska klubbar halkar efter, om bristen på samarbete i svensk fotboll och om framtiden efter att spelarkarriären är över.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.