"Karin talar om lycka som ett val och om jag skalar av mycket av det jag tycker står i vägen, märker jag faktiskt att där är den...den enkla lyckan att finnas till, att få vara med, leva!" Stina Wollter

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

I våras mötte Stina Karin Holm Torres i det stora äpplet, New York, alltså. Karin har sen många år tillbaka ett passionerat förhållande till vin och har smakat hundratals viner i veckan. När hon började intressera sig för dess ursprung upptäckte hon att nästan alla viner hon verkligen gillade - och t.o.m. drömde om - var producerade av kvinnor. 

Idag importerar Karin viner och de hon uppskattar mest är de hon blir berörd av, ungefär som det är med konst.Hör Stina Wollters samtal med Karin söndag 28 oktober kl 23.05-00.00 med kvinnan som beskriver sig som bossig, fri och lycklig. För lycka är något en människa kan välja att vara, i Karins värld.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.