Nyss hemkommen från Kallbadsveckan i Helsingborg kommer här ett specialavsnitt om bastubad, kallbad och lite till... Jag har träffat och intervjuat fyra intressanta personer inom detta område. Alla med olika kunskap och erfarenheter.

Först får du träffa professor Hans Hägglund. Han är något så spännande som bastudoktor i Svenska Bastuakademien. Och han vet allt om hälsofördelarna med bastubad och forskning kring det.

» Svenska Bastuakademien

Därefter möter du Linda Ahlgren och Linda Vagnelind som skrivit den underbart fina och vackra boken "Kalla bad". De berättar om sin kärlek till kallbad och sin variant av det. Även de kommer in på hälsofördelar. Men de ger också tips till nybörjare och berättar om sitt häftigaste kallbadsminne. Tillsammans kallar de sig Icewomen.

» Icewomen på sociala medier: Facebook, Instagram och Hemsida 

Till sist ringer jag upp Linda Myrberg. Hon är SPA-konsult, holistisk hälsoexpert, dansare, föreläsare, mm. Hon breddar perspektivet lite och ger sina 6-7 bästa livsråd. Oerhört bra lista om du frågar mig :-) Det sista tar hon också upp flera positiva effekter som bastu och kallbad har på våra kroppar. Hon går också igenom hur länge du bör vara i bastun och i det kalla vattnet för att effekterna ska starta.

» Linda Myrberg på sociala medier: Linda Myrberg, Facebook och Instagram» NORDIC SUPERFOOD by Myrberg Här har Linda varit snäll och gett dig som lyssnare 15% RABATT med koden FEELGOOD19.

Mycket nöje!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Benny Ottosson. Innehållet i podden är skapat av Benny Ottosson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.