En känsla av orkeslöshet, låg motivation till träning och allmän trötthet. Är det årstiden – eller efterdyningarna av pandemin? Eller både och? Häng med när jag pratar med forskaren, författaren och biohackern Martina Johansson om de här (tyvärr) vanliga problemen för många just nu. Martina har stenkoll på våra hormoner och hur förändringar i dessa skulle kunna ligga bakom många människors postcovid-nedstämdhet. Vi kommer också in på superintressanta ämnen som skeva HPA-axlar och vagusnerven. Och ryggproblem. Plus mycket annat! Varmt tack för att du lyssnar!

Veckans avsnitt är i samarbete med Readly där du med koden readly.se/maratonpodden får testa Readly och hela deras utbud kostnadsfritt under 6 veckor, gäller t o m 22/1-2023.

Följ Maratonpodden i sociala medier:

Instagram: https://www.instagram.com/maratonpodden

Facebook: https://www.facebook.com/maratonpodden

Följ Petra:

Instagram: https://www.instagram.com/maratonpetra

Facebook: https://www.facebook.com/petra.manstrom

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.