En gång tävlade hon mot Charlotte Kalla i längdskidåkning och älskade att träna prestationsinriktat. Sedan blev hon "Blondinbellas" personliga tränare och "PT-Fia" med hela svenska folket. Idag inspirerar Sofia Ståhl till en sundare och mer hållbar syn på träning, bland annat utifrån sina dyrköpta erfarenheter från utmattningsdepressionen hon drabbades av för några år sedan. Ett spännande och tänkvärt samtal som bollar upp många tankar om vår tids förhållningssätt till träning och det tragiska faktum att så pass många känner sig tvungna att prestationsträna fast de egentligen inte vill.

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.