När Elsa Billgren i ett inlägg på sin blogg berättade om sin nyfunna passion för löpning var det många som tackade henne för att hon gett ett ansikte till alla de löpare som inte ser ut som normen. Som inte "tar milen", klär sig i tights och lägger ut bilder på sina pulsklockor på Instagram. Bomullsleggings och randig tröja är outfiten som gäller när programledaren, influencern och vintageälskaren ger sig ut på sin njutrunda. Ett peppande och inspirerande samtal om hur löpning kan vara – också. . Dessutom: i slutet av det här programmet får du lyssna på ett smakprov ur det senaste avsnittet av Hälsa kommer inifrån, en helt ny podd om hälsa från kunskapsföretaget Holistic – med mig som programledare. Riktigt intressant, så missa inte! Här kan du lyssna på avsnittet i sin helhet. . Avsnittet presenteras i samarbete med Holistic. . Följ Maratonpodden på Facebook Följ Maratonpodden på Instagram Stötta Maratonpodden – bli en Patreon!

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.