Är de på riktigt? Hur orkar de? Hur sjutton hinner de? Det är några väldigt vanliga frågor som dyker upp när man pratar om det passionerade swimrunparet Helena och George Bjälkemo. I den här energifyllda intervjun får du veta hur de gör för att lyckas bolla heltidsjobb och två små barn med elitträning som bland annat har resulterat i en vinst i det som har kallats världens tuffaste endagstävling: Ötillö. Massvis med smarta life hacks, många skratt och en massa träningsinspiration utlovas! . Dessutom: i slutet av det här programmet får du lyssna på ett smakprov ur det senaste avsnittet av Hälsa kommer inifrån, en helt ny podd om hälsa från kunskapsföretaget Holistic – med mig som programledare. Den här gången möter jag Anders Lönedal och pratar om det som ofta kallas ”det bortglömda systemet": lymfsystemet. Visste du att det bekämpar infektioner och är livsviktigt för immunsystemet? Eller att det transporterar näring till kroppens celler? Riktigt intressant, så missa inte! Här kan du lyssna på avsnittet i sin helhet. . Avsnittet presenteras i samarbete med Holistic. . Följ Maratonpodden på Facebook Följ Maratonpodden på Instagram

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.