Drömmen om att bli världsstjärna i löpning, bantningshetsande tränare, hur man lyckas bli bra på allt från 400 meter till ultra. Men också om hur hennes livsverk, Runacademy, växte fram. Varje år coachas över 6 000 löpare av deras 300 ledare och man kan utan att överdriva säga att grundaren Petra Kindlund och hennes kollegor ligger bakom en väldigt stor del av den löparglädje som finns i det här landet. Jag är så oerhört imponerad av den grymma resa hon har gjort. Ett energifyllt samtal med en massa pepp, löparglädje och inspiration utlovas! .Dessutom: i slutet av det här programmet får du lyssna på ett smakprov ur sjätte avsnittet av Hälsa kommer inifrån, en helt ny podd om hälsa från kunskapsföretaget Holistic – med mig som programledare. Riktigt spännande! Här kan du lyssna på avsnittet i sin helhet.  .

Avsnittet presenteras i samarbete med Holistic.

Följ Maratonpodden på Facebook Följ Maratonpodden på Instagram

 

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.