Vi kickar igång efter semestern med en tvättäkta solskenshistoria! För några år sedan bestämde sig den passionerade löparen Josefine Swärm och hennes familj för att förverkliga drömmen att bo till solen och värmen. Så de sade upp sig från sina respektive jobb för att flytta till Mallorca och huvudstaden Palma. Väl där började det också hända saker med Josefines följarantal på Instagram. Det växte explosionsartat och idag inspirerar hon över 120 000 följare över hela världen. Idag har hon och familjen flyttat tillbaka till Sverige igen, men arbetet som inspiratör inom löpning har hon fortsatt med och hon har bland annat hunnit pryda flera tidningsomslag samt rott iland samarbeten med stora varumärken. Ett riktigt härligt samtal om löpning, men också om våra underbara Instagram husbands, om jakten på den perfekta bilden och om baksidan med sociala medier.. Dessutom: i slutet av programmet får du veta mer om MapMyRun, träningsappen från Under Armour som kommunicerar med en inkapslad sensor i dina löparskor och på så sätt kan ge dig en massa olika data från ditt pass.. Avsnittet presenteras i samarbete med Under Armour.

Följ Maratonpodden på Facebook Följ Maratonpodden på Instagram

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.