Välkommen till en av de intervjuer jag är mest nöjd med i den här poddens historia! Under sin karriär paddlade Susanne Gunnarsson hem sammanlagt sjutton OS- och VM-medaljer. Men bakom den där till synes stenhårda, osårbara elitidrottarfasaden fanns en människa som i perioder inte alls mådde bra. En jobbig relation som ledde till en uppslitande skilsmässa, ett seglivat kanotbråk med Agneta Andersson som fick stor uppmärksamhet i media – och så ovanpå det en väldigt tuff avslutning på karriären. Du får höra om hur den där rödhåriga, småmobbade tjejen med en massa spring i benen hittade kanotsporten och blev tokfast. Susanne berättar om hur hon jobbade med sig själv för att komma ifrån "den ständiga tvåan"-förbannelsen och vågade gå för vinst. Du får veta hur hon tränar idag och självklart också en massa tips på hur du kommer igång med kanot, en sport där kroppen verkligen får allsidig träning. Avsnittet presenteras i samarbete med Zeta och Wine & Friends.

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.