Maratonpoddfavoriten och världens förmodligensnabbaste ekonomiprofessor Micael Dahlen är tillbaka för en andra intervju. Och som vanligt var det omöjligt att ens försöka följa manus, det var bara att spänna fast säkerhetsbältet och hänga med. Motivationsproblem, hur man lurar kroppen att orka morgonträna, soffspringning, jippolöpning och kampen för att överleva vintern med den geniala idén att avskaffa februari är bara en bråkdel av allt som diskuteras. Det här vill du absolut inte missa, garanterat 110 % inspiration och skratt! Dessutom: i slutet av programmet möter jag Simon Hagberg från ASICS och vi kollar in de bästa skorna för löpning på snö, is och allmänt bökigt vinterunderlag.

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.